Astralis 11 Mayıs 2021 tarihinde, organizasyonlarının ABD Birleşik Devletleri’nde bir borsaya kabul edildiğini duyurdu. Ortalama bir ay ilkin Astralis’in ana şirketi Astralis A / S, OTC Markets Group’un OTCQX Best Market borsasına başvurdu ve bugün meydana getirilen basın açıklaması, firmanın piyasada işlem hayata geçirmeye hak kazandığını duyurdu.

Astralis böylelikle OTCQX Best Market’te işlem meydana getiren ilk Danimarkalı organizasyon olmanın yanı sıra, bu borsada işlem meydana getiren 500. şirket oldu.

OTC Markets Group kurumsal hizmetler başkan yardımcısı Jason Paltrowitz, “İlk Danimarkalı şirketimiz olan, Kopenhag merkezli eSpor lideri Astralis A / S’yi OTCQX Market’e çağrı etmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Astralis, ilk olarak Danimarka Nasdaq pazarında listelendikleri Aralık 2019’da halka açık bir şirket haline geldi ve şimdi hem kendi devletlerinde hem de ABD’de halka açık bir halde işlem görebiliyorlar.

Astralis’in CEO’su Anders Hørsholt şu sözleri söylemiş oldu:

“Mevcut ve potansiyel yeni hissedarlarımıza, ortak payımızı rahatça alıp satabilecekleri ek ve daha büyük bir platform sağlayarak, ABD’nin yatırımcılarını eSpor pazarıyla daha çok içiçe tutmayı sağlıyoruz.”

Mart ayında Astralis, 8.5 milyon dolar kaybetmesine karşın “tatminkar” olarak nitelendirdikleri 2020 mali neticelerini deklare etti.

Astralis, son birkaç senedir CS: GO sahnesine hakim olan takımıyla beraber en oldukca CS:GO ile adını duyuran bir ekip.

Takımın en mühim olan oyuncularından Dev1ce’ın Ninjas in Pyjamas takımına katılmak için kadrodan ayrılmasıyla, Astralis ekibi büyük bir darbe aldı.

Organizasyon şu anda CS:GO yanında League of Legends ve FIFA oyunlarında da takımlara haiz. Yazının yazıldığı vakit, Astralis A / S’nin (ASGRF) hisse fiyatı OTCQX’te hisse başına 0,9485 Dolardan işlem görmekte.